Menu

GRATIS LEVERING  VANAF €145,- 

GRATIS LEVERING VANAF €145,- ANDERS €8,95

PROBEER ONZE BOXEN VANAF €19,-

Levering in BELGIË en NEDERLAND

veilig en vertrouwd VEILIG BETALEN

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wie zijn wij?

Wijnliefhebbers en raadgevers, overtuigd dat er een betere manier bestaat om van wijn te genieten. We weten allemaal dan wijn kiezen geen makkie is, we werden allemaal ooit geconfronteerd met een wijn die ons niet beviel of flessen die te klein of te groot waren. Voor de meesten onder ons blijft wijn een mysterie. Zo is Vinifine geboren.

 Bruno         Probeer, proef en geef uw mening

 

Onze experts hebben een breed wijnassortiment geselecteerd met gebruiksvriendelijke wijnfiches. Daarin vindt u wijnen voor verschillende consumpties. Het zijn unieke, eenvoudige of uitgelezen wijnen die worden aangeboden tegen zachte prijzen met dank aan ons team. Makkelijk is het niet, bepalen of u het liefst een sterke dan wel een fruitige wijn drinkt. 

De maandbox is de gemakkelijkste en voordeligste oplossing, en dit zonder enige verplichting. Zo weet u welke wijn uw voorkeur geniet!

Halve flessen en andere formaten zijn beschikbaar onder "speciale formaten" waar wijnen worden voorgesteld die voldoen aan onze behoeften zoals een doordeweekse maaltijd alleen of met twee of waar uitgelezen wijnen worden aangeboden tegen aantrekkeijke prijzen.

Ook biologische wijnen zijn makkelijk toegankelijk waarbij u inzicht krijgt in de keuze van de wijnboer: doordachte landbouw, biologische en/of biodynamische wijn,...

 cedricpesquier

Beter proeven met Vinifine.be

 

Dankzij jullie reacties en meningen wordt de kennis in onze artikels uitgebreid waardoor we onze wijnen met nog meer plezier drinken!

 about us

 

Welkom bij Vinifine.be

BETERE WIJNEN TEGEN EEN BETERE PRIJS

U drinkt graag wijn en bekijkt graag een breed assortiment van wijnen volgens uw verschillende consumptiegelegenheden. Vinifine geeft u advies en laat u kennismaken met unieke, eenvoudige of uitgelezen wijnen tegen zachte prijzen.

Probeer onze maandboxen: de voordeligste en gemakkelijkste manier om onze maandproducten te testen. Tot slot, om tegemoet te komen aan uw behoeften, bieden wij u biologische (gerelateerde) wijnen aan alsook wijnen met een formaat dat geschikt is voor uw verbruik. Onze diensten zijn ontworpen om u comfort en kwaliteit te brengen met optimaal en veilig geleverde producten.

Wijn op Internet kopen